Een bericht vanuit het Event Inc NL team,

 

we weten dat je niet nog een keer eraan herinnert hoeft te worden dat het intens verontrustende tijden zijn. Zowel onze ongelooflijke locatiepartners als onze trouwe klanten zijn op meerdere manieren getroffen dan dat we ons bij het begin van deze pandemie hadden kunnen voorstellen. Evenementen zijn uitgesteld en geannuleerd, maar ondanks dit alles waren we een paar maanden geleden zo onder de indruk van de hele evenementenindustrie. De vooruitzichten waren enorm ontmoedigend, en toch heeft onze industrie meedogenloze veerkracht met grenzeloze creativiteit, dynamiek en energie  getoond. Dit alles om ervoor te zorgen dat al die belangrijke evenement momenten nog steeds kunnen plaatsvinden (zij het op een ietwat andere manier!).

 

Hoewel het voor de evenementenindustrie nog een tijdje gaat duren om terug te keren naar hoe het vroeger was, of om het geheel in een nieuwe versie te gieten, passen we ons hier bij Event Inc zo snel mogelijk aan. Dit om ervoor te zorgen dat onze locatiepartners nog steeds de geweldige evenementenruimtes die ze hebben kunnen laten zien, zodat onze klanten in staat zijn om te begrijpen wat er mogelijk is in deze periode van onzekerheid.

 

Onze belangrijkste focus ligt op het bouwen van een nieuw portfolio van kleinere vergaderruimtes die klanten rechtstreeks bij de locatie kunnen boeken. Hierdoor kunnen kleinere evenementen worden gepland en kan de locatie veel sneller worden beveiligd. 

 

 

We zijn ook voortdurend in contact met onze locaties om ervoor te zorgen dat we alle innovatieve nieuwe manieren waarop zij hun evenementenruimtes aan klanten aanbieden, laten zien. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hybride evenement te organiseren, waarbij traditionele persoonlijke elementen worden gecombineerd met nieuwe technologische oplossingen, zodat alle deelnemers zich kunnen houden aan de huidige richtlijnen voor sociale distantiëring.

 

Uiteindelijk zijn we erg dankbaar dat we kunnen blijven samenwerken als onderdeel in een van de meest geavanceerde industrieën. Hierbij beloven we voortdurend te streven om zoveel mogelijk te bereiken voor zowel onze partners, als onze klanten. 

 

Zoals altijd kunt u ons bereiken als u iets in detail wilt bespreken, als u het gevoel hebt dat u wat extra ondersteuning kunt gebruiken of zelfs als u even uw hart moet luchten!

 

Wij zijn altijd bereikbaar via: mail@eventinc.nl 

 

Wij wensen jullie allen het beste toe.

 

Event Inc NL

Service

 

Blog

 

 

Voor Partners

 

Partner worden

 

©2020 Event Inc - Europa's grootste evenementenlocatieplatform